LÆS DETTE FØR DU INDTASTER OBSERVATIONER

Højeste numre for vare- og lastbiler (gule plader og papegøjeplader)

LÆS DETTE FØR DU INDTASTER OBSERVATIONER

Indlægaf TT » søn 11.10.2009 22:23

RETNINGSLINJER FOR INDTASTNING AF HØJESTE NUMRE (pr. 12.10.2009)

1. Generelle regler

1.1 Tråde i dette forum er et redskab til at holde regnskab med højeste numre og er ikke til diskussioner. Diskussioner er velkomne i Danske nummerplader - diskussioner eller Forum- og site-diskussioner alt efter relevans. Diskussioner i observationsfora flyttes eller — hvis flytning ikke kan lade sig gøre — slettes.

1.2 Observationer der ikke er bekræftet senest en måned efter indtastning, slettes. Bekræftede observationer der er mere end en måned gamle og ikke længere er højeste bekræftede observation, kan slettes. Alle brugere kan bekræfte en observation. Webmaster har ikke mulighed for at gennemgå alle observationer, så brugerne bedes selv hjælpe hinanden.

1.3 Observationer skal indtastes i nedenstående minimalistiske formater så de er lette for redaktøren at holde regnskab med og samle på opsamlingslister og overføre til hjemmesiden. Såfremt formatet ikke overholdes, vil observationen blive rettet eller forkortet, så det er tilfældet. Bekræftelser skal ligeledes overholde et særligt minimalistisk format.

1.4 Du kan indtaste alle observationer der er højere end højeste bekræftede nummer, ikke kun observationer der er højere end højeste indtastede nummer. Observationer der ikke er høje nok, eller som ved højere numres bekræftelse bliver lavere end det højeste bekræftede nummer på det pågældende tidspunkt, slettes.

1.5 Hvis du er det mindste i tvivl om hvilket nummer du har set, må du ikke indtaste det. Hvis ikke du har set hele nummeret, har du ikke set det godt nok.

1.6 Hvis der ikke er en tråd til observationens nummerserie, så vent til den bliver oprettet. Observationer i forkert tråd flyttes hvis der findes en tråd. Ellers slettes de.

1.7 Højeste bekræftede numre overføres til hjemmesiden.


2. Indtastning af ny observation:

2.1 Klik på BESVAR og skriv en besked med følgende og kun følgende indhold:

DD.MM.ÅÅÅÅ: AB 34567

DD.MM.ÅÅÅÅ er observationsdato. AB 34567 er registreringsnummer. Hvis du har et foto, vedlæg dette.

2.2 Hvis nummeret er set på internettet, så indtast observationen således:

DD.MM.ÅÅÅÅ: AB 34567 link

2.3 Hvis du har fundet nummeret på biltorvet.dk, så indtast observationen således:

DD.MM.ÅÅÅÅ: AB 34567 dd-mm-ååå

DD.MM.ÅÅÅÅ er observationsdato (med punktummer og foranstillede nuller). AB 34567 er registreringsnummer (med mellemrum mellem bogstaver og tal, uden mellemrum i løbenummeret). dd-mm-åååå er første registreringsdato klippet ud fra biltorvet.dk (med bindestreger, for sådan ser det ud når du klipper ud).


3. Bekræftelse af tidligere observation:

3.1 Klik "Citér" på den observation du vil bekræfte.

3.2 Hvis du vil bekræfte med billede eller link, så vedlæg billede eller skriv link (og ikke andet).

3.3 Hvis du vil bekræfte med opslag på biltorvet.dk, så klip første registreringdato ud fra biltorvet.dk og sæt den (og evt. synsdato i parentes, og ikke andet) ind i beskeden.

3.4 Hvis bekræftelsen er korrekt og foretaget med citation, således at det relevante indhold af den oprindelige observation kan ses, vil den oprindelige observation kunne slettes.


4. Overflødige oplysninger:

4.1 Præcise observationssteder og diskussionsindlæg slettes.

4.2 Bilmærke og model samt korte bemærkninger slettes ikke.
Thomas Thorsen
http://nrpl.dk
Brugeravatar
TT
Site Admin
 
Indlæg: 3524
Tilmeldt: tirs 10.06.2008 22:54
Geografisk sted: København

Tilbage til Vare- og lastbiler